Spoštovane kolegice in kolegi,

na Inštitutu za kriminologijo pri PF začenjamo, skupaj z Društvom za kazensko pravo in kriminologijo, s ciklom torkovih srečanj, s katerim bi radi stkali pristnejše vezi med teorijo in prakso s širšega področja kazenskega prava. Prva vroča tema bo “Specializirane preiskovalne skupine – izkušnje/problemi/rešitve.”

Iztočnice za sproščeno strokovno debato bosta podala mag. Tatjana Bobnar in mag. Harij Furlan, svojo udeležbo in pripravljenost na izmenjavo mnenj pa so potrdili še nekateri drugi strokovnjaki iz teorije in prakse.

Za datum srečanja smo uskladili 28.2.2012, s pričetkom ob 15.00 uri, in sicer v prostorih Inštituta za kriminologijo pri Pravni fakulteti (Poljanski nasip 2 ”“ nahajamo se eno nadstropje nad knjižnico PF).

Udeležba je brezplačna, poskrbljeno bo za kavo, za prijetno domače/neformalno vzdušje pa bo organizator priskrbel tudi škatlo ali dve Domačice (original, z veliko začetnico).

Tistim, ki se neradi javno izpostavljate v diskusiji, ponujamo dodatno možnost za predhodno kritiko/vprašanje, po elektronski poti na elektronski naslov: ciril.kersmanc@pf.uni-lj.si (na srečanju preberemo in po želji anonimiziramo). Sicer pa prav tako zbiramo potencialne teme in kandidate za bodoča srečanja, ki jih lahko (vključno z morebitnimi dodatnimi vprašanji) pošljete na isti naslov.

DOSTOPNOST